Dia: 4 de Juliol de 2011
Hora: 9 del vespre
Lloc: El Porxo
ESPECIAL SUQUET DE PEIX
Degustacions:
Peix de Palamós
Trumfes Canabec de Vilobí
Musclos de roca de Palamós
Pa d'Aiguaviva
Vi blanc D.O. Rueda
Vi blanc D.O. Alacant
Cava Freixenet Cordon Negro Brut Reserva
Prunes acabades de petar de Can Borra de Sant Dalmai
Licor d'herbes de Menorca
Conyac rom d'Ucraïna Cagonant
Ratafia Russet Garrafa
Galetes Trias de Santa Coloma
Local Social: EL CAU DEL NAP / Contacte: confraria@@salitja.cat (adreça protegida d'spam: corregiu el doble @ per obtenir l'adreça correcta)Fundada accidentalment a Sant Dalmai el 14 d'agost de 2010 durant el XXè Pinxorockibirra de la Festa Major de Salitja
dissabte, 9 de juliol del 2011
Sortides del Cau: VISITA GASTRONÒMICA A LA VALL DE CAMPRODON
2011
El pont de Camprodon
La meca de l'embotit: Cal Xec de Camprodon
Peltrucs de Camprodon
Cigaletes de Camprodon
Godalls de Camprodon, un petit plaer homentge dels pastissers al porc
Dinar a Can Baral·la de Sant Pau de Segúries
La famosa paella de Can Baral·la
Vedella i bolets de temporada de la Vall de Camprodon
El pont de Camprodon
La meca de l'embotit: Cal Xec de Camprodon
Peltrucs de Camprodon
Cigaletes de Camprodon
Godalls de Camprodon, un petit plaer homentge dels pastissers al porc
Dinar a Can Baral·la de Sant Pau de Segúries
La famosa paella de Can Baral·la
Vedella i bolets de temporada de la Vall de Camprodon