Dia: 5 de març del 2012
Lloc: Cau del Nap
Degustacions:
19es Jorandes Gastronòmiques
Jornada de la Carn de Perol
Degustacions:
Carn de Perol d'Aiguaviva al Brou de can Carol i Fesolets de Vilobí de la riba esquerra de l'Onyar
- Llengua
- Morro
- Galta
- Xerrameca (en catanyol Fiambra)
Selecció d'Enciams i Cebes
Maduixots amb Nata
Pa de Pessic Estarrufat
Pa de Banyoles
Vi de Vilobí
Ratafia Russet
Reducció de Ratafia Dolça
diumenge, 11 de març del 2012
19es Jornades Gastronòmiques MARÇ 2012 JORNADA DE LA CARN DE PEROL
Etiquetes de comentaris:
JORNADES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada