dilluns, 10 de desembre del 2012

Conferència de l'empresària i emprenedora gironina Ingrid Rahola, de l'empresa LLAGURT


L’empresària i emprenedora gironina Ingrid Rahola, de l’empresa ‘Llagurt’ oferirà una conferència davant a l’Associació de Joves Empresaris i Emprenedors de Vilobí

La xerrada es farà aquest dijous 13 de desembre a les 20.00h a can Roscada

Ingrid Rahola és una de les dues responsables i iniciadores de l’empresa ‘Llagurt’, una de les propostes d’emprenedoria gironina més pròsperes i de més èxit dels darrers anys. El projecte, nascut el 2010, ha rebut ja diferents guardons com el Premi Bancaja o el primer premi a la millor iniciativa comercial en innovació concedit per la Generalitat de Catalunya.
‘Llagurt’ viu en l’actualitat un procés de gran expansió i arrelament al territori gràcies a la seva oferta de iogurt fresc, de qualitat i que es pot complementar de moltes maneres diferents. El projecte va néixer de les mans de Glòria Salomó i la pròpia Ingrid Rahola el 2010 i en l’actualitat ja disposen de nou establiments oberts a diferents localitats catalanes. La seva estratègia d’expansió no descarta obrir el projecte al mercat internacional amb botigues a la Catalunya Nord o Andorra.
La conferència l’organitza l’Associació de Joves Empresaris i Emprenedors de Vilobí. En el cicle de xerrades organitzat per l’AJEEV hi ha participat personatges tan importants del món empresarial com Dídac Lee, Pau Garcia-Milà, Jordi Masbernat, Mireia Mitjavila, Jaume Tolosa o, a través del cicle d’empresaris locals, Toni Noguera.
Més informació sobre l’AJEEV: www.ajeev.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada