La participació
Podran participar-hi tots els elaboradors locals de ratafia casolana que ho desitgin. Cada concursant podrà presentar tantes classes de ratafia com vulgui. La quantitat mínima de ratafia serà de ½ litre. La ratafia s’ha de presentar en un envàs de vidre blanc transparent i amb tap de suro.
La presentació de les ratafies
El termini d’admissió de ratafies serà fins al divendres 14 de febrer. Les ratafies s’hauran de presentar a les oficines de l’Ajuntament. Cada ampolla de ratafia presentada s’haurà d’acompanyar amb un sobre que contingui el nom i cognoms, l’adreça i el telèfon del concursant.
Les ratafies presentades al concurs seran exposades a la vela de la ratafia instal·lada a la plaça Major durant els dies de la Fira.
Els premis
Els finalistes rebran els premis següents:
1r premi
Premi a la participació, sortejat entre tots els concursants.
Lliurament de premis
El guanyadors del Concurs Local de Ratafia Dolça es faran públics en el transcurs del Concurs de Coques que tindrà lloc el dissabte dia 22 de febrer.
El lliurament de premis tindrà lloc a mateix espai.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada