dissabte, 21 de juny de 2014

Vols apendre a fer una bona ratafia? Apunta’t!!

Ja tenim dates per als Tallerets de Ratafia d’aquest any. Si, si, heu llegit bé. Tallarets en plural, perquè enguany, i com a conseqüència de l’elevat nombre de persones que ens els darrers anys es quedaven sense lloc pel Talleret de Ratafia hem decidit ampliar-ne les dates.

Així doncs, us podeu apuntar que els pròxims 21 i 28 de juny ens endinsarem de ple en el món de la ratafia! Si a principis d’aquest mes de maig obríem la temporada parlant de les Flors i les Herbes de la Ratafia, ara ja ens hi posem en serio i apendrem a elaborar aquest preuat licors que alguns anomenen l’essència de la Mediterrània.

Començarem a les 10h del matí amb la tradicional passejada pels voltants de Santa Coloma de Farners per a conèixer les herbes sobre el terreny (activitat gratuïta), per tornar a dinar a Can Pinxo (13h, i 15e persona) i després d’una ratafia per a païr el dinar començarà el Talleret de la Ratafia (16h, 30 euros per persona)que enguany es farà a la Llar de Jubilats.

Alhora, per a fer-vos-ho més fàcil, hem dissenyat tres packs amb preus tancats on s’expliquen les diferents opcions que teniu per a fer les activitats als voltant del Tallaret:

Packs tallaret de ratafia

Alhora, el divendres anterior al talleret, tant els que adquireixin el pack ratafia 1 com qui els interessi, a les 21:30 h podran gaudir d’un sopar de pinxos de ratafia i tot seguit un tast de ratafies guiat al restaurant de l’Hotel Pinxo. Més informació a confraria.ratafia@gmail.com

Però tornant al tema principal del Talleret: Per a tots aquells que us hi volgueu inscriure, heu d’omplir el següent formulari el més aviat possible. Penseu que només hi ha 25 places per cada taller!!

I com que sempre val més explicar les coses amb imatges, us adjuntem el video del Talleret de l’any passat… ja veieu que no us ho podeu perdre…
- See more at: http://www.confrariaratafia.cat/2014/05/vols-apendre-a-fer-una-bona-ratafia-apuntat/#sthash.gEWAKwwg.dpuf

CONFRARIA DE LA RATAFIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada