diumenge, 13 de juliol de 2014

47es Jornades Gastronòmiques ESTIU 2014

JORNADA DEL XEF

Xef convidat: JEP PLANA

DEGUSTACIONS

Gamba de Palamós
Calamars de potera
Musclos de roca
Arròs de Pals
Vi blanc D.O. Empordà
Vi blanc D.O. Albariño
Galetes de Santa Coloma
Ratafia dels Raiers
Ratafia Terrània
Gin Marianna
Gin Level
Gin Seagrams
Tònica Me
Tònica Blue

El xef convidat Jep Plana remenant la cassola

El confrare sommelier fent de marmitó amb molt de gust

Mirada atenta del mestre de cerimònies


Popets

Sípia amb l'arròs negre

L'arròs de popets i marisc fent la xup-xup

Gambes "al ajillo" flambejades

Musclos al vapor

Calamars a l'all-i-julivert

Vi Sàtirs macabeu D.O. Empordà

Vi blanc Carballeda D.O. Albariño

Ratafia dels Raiers

Ratafia Terrània

Còctel Referèndum. Combinat de ratafia catalana amb whisky escocès Raiers & Ballantines

Sessió de gintònics a càrrec del confrare sommelier





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada