diumenge, 14 de juny del 2015

TALLERETS DE RATAFIA DE SANTA COLOMA DE FARNERS 20 i 27 de juny del 2015

Vols aprendre a fer una bona ratafia?

Ja tenim dates per als Tallerets de Ratafia d’aquest any. Si, si, heu llegit bé. Tallarets en plural, perquè enguany, i com a conseqüència de l’elevat nombre de persones que ens els darrers anys es quedaven sense lloc pel Talleret de Ratafia hem decidit tornar a oferir-ne dos.

Així doncs, us podeu apuntar que els pròxims 20 i 27 de juny ens endinsarem de ple en el món de la ratafia! Si a principis d’aquest mes de maig obríem la temporada parlant de les Flors i les Herbes de la Ratafia, ara ja ens hi posem en serio i aprendrem a elaborar aquest preuat licors que alguns anomenen l’essència de la Mediterrània.

Començarem a les 10h del matí amb la tradicional passejada pels voltants de Santa Coloma de Farners per a conèixer les herbes sobre el terreny (activitat gratuïta), per tornar a dinar a Can Pinxo (13h, i 15e persona) i després d’una ratafia per a païr el dinar començarà el Talleret de la Ratafia (16h, 30 euros per persona)que enguany es farà a la Llar de Jubilats.

Alhora, per a fer-vos-ho més fàcil, hem dissenyat tres packs amb preus tancats on s’expliquen les diferents opcions que teniu per a fer les activitats als voltant del Tallaret:
Alhora, el divendres anterior al talleret, tant els que adquireixin el pack ratafia 1 com qui els interessi, a les 21:30 h podran gaudir d’un sopar de pinxos de ratafia i tot seguit un tast de ratafies guiat al restaurant de l’Hotel Pinxo. Més informació a confraria.ratafia@gmail.com

Però tornant al tema principal del Talleret: Per a tots aquells que us hi volgueu inscriure, heu d’omplir el següent formulari el més aviat possible. Penseu que només hi ha 25 places per cada taller!!

CLIQUEU AQUÍ PER RESERVAR PLAÇA AL TALLERET

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada