dimarts, 25 d’agost de 2015

Les claus per filtrar, colar i fer el xarop per la ratafia


El proper dia 5 de setembre a les 16 h a la Llar de Jubilats de Santa Coloma de Farners compartirem uns quants consells per colar la ratafia.

El Taller serà una demostració pràctica d’una hora i mitja en el qual us mostrarem una de les tècniques més utilitzades per aquest tipus d’activitat.

Us recomanem venir a veure la demostració i després amb paciència (molta) fer-ho a casa vostra.

Tot i així, el que volgueu portar la vostra ratafia per fer la primera filtrada, necessitareu.
– La garrafa amb la ratafia
– 1 embut
– 1 cullerot
– 3 coladors (si pot ser de diferents nivells: xino, reixa d’alumini un de forat més ample)
– Un filtre de paper que s’utilitza pel café
– 2 recipients per acollir la quantitat de litres de ratafia que heu fet (bol, cassola, garrafa, gerra…) per . Millor si una d’aquestes es pot tancar per poder-la transportar. També es pot utilitzar la mateixa garrafa on ha estat macerant la ratafia, després de treure les herbes i nous de dins.
– Un drap per aixegar-se les mans.

– 1 kg de Sucre

Us podeu inscriure al següent enllaç:
- See more at: CONFRARIA RATAFIA

Cap comentari:

Publica un comentari