dissabte, 28 de maig del 2016

VOLS APRENDRE A FER UNA BONA RATAFIA?


Inscripció al Talleret de la Ratafia 2016 Sta. Coloma de Farners

Aquest és el formulari per inscriure-us al Talleret de la Ratafia que tindrà lloc a Sta Coloma de Farners a la Llar de Jubilats a les 16 h.

Les places són limitades, només 25 inscrits pel dia 18 de juny i 25 inscrits pel dia 25 de juny podran participar al Talleret (amb un acompanyant).

Podeu escollir el pack ratafia que us interessi més. La caminada està oberta a tothom, dificultat baixa, i hi haurà un guia/ruta especial per als més petits.

El preu base del Talleret és de 30 euros per inscrit i el dinar al Restaurant Pinxo té un cost de 15 euros que es paga a part. El preu inclou de 3 litres d'aiguardent i tots els ingredients bàsics per a fer la ratafia (herbes, espècies, nous...).

Us recomanem portar una garrafa DE BROC AMPLE de vidre per fer la ratafia de mínim 6 litres de capacitat (si no en teniu en podeu reservar a la botiga que està al costat d'on farem el taller http://www.canfontdegloria.cat/ o al telf 972 84 00 87. Els participants al taller del dia 18 lliurarem l'aiguardent amb garrafes, els participants al taller del dia 25 directament al recipient que portin. Podeu portar ingredients o estris que us interessi.

MOLT IMPORTANT:

Feu l'ingrés al cc 2100-0020-07-0200439323 de la Caixa per tal de tenir la reserva definitiva de la plaça. En cas de superar el màxim d'inscrits es tancarà la inscripció.

Qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres: confraria.ratafia@gmail.com

CONFRARIA RATAFIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada