dissabte, 21 d’abril del 2018

5è CONCURS DE RATAFIA LOCAL Salitja,17 de juny del 2018

El guanyador de l'edició d'enguany ha estat en Carles Figueres de Salitja amb la ratafia "Tartana"

El premi a la participació, consistent en una capsa de Tosquigets gentilesa de Noguera Pastissers, ha estat per Carles Busquets de Banyoles que s'havia presentat amb la ratafia "Guspira"

Carles Figueres recollint el diploma que l'acredita com a guanyador de mans de Cristina Mundet, alcladessa de Vilobí d'Onyar, i Pitu Borrell, primer tinent d'alcalde que també li ha fet entrega del llibre "Els colors de la ratafia" d'Anna Selga i Martí, i un lot de productes de Mas Bes


BASES DE PARTICIPACIÓ PER AL 5è CONCURS DE RATAFIA LOCAL

1. Participants
Podran participar-hi totes les ratafies casolanes elaborades durant l’any 2017. Cada concursant podrà presentar tantes classes de ratafia com vulgui. La quantitat mínima de ratafia serà de mitja ampolla. L’envàs ha de ser de vidre transparent i haurà de portar una etiqueta amb un nom que identifiqui la ratafia, però que no coincideixi amb el nom del participant ni s’hi pugui relacionar.

2. Presentació
El termini d’admissió de ratafies serà fins el diumenge 10 de juny (Benvinguts a Pagès). Les ratafies s’hauran de presentar a l’Agrobotiga del Mas Bes (Can Bes, 15 bústia 3, 17184 Salitja), telèfon 652 30 70 20, acompanyades d’un sobre que en el seu interior hi hauran de constar el nom i telèfon de contacte del participant.
Les ratafies presentades al concurs seran exposades i podran ser tastades pel públic assistent un cop acabat el concurs.

3. Jurat
Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà el jurat segons el seu lliure criteri, que es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que ho consideri oportú en bé del bon desenvolupament del concurs.
El veredicte del jurat serà inapel•lable i, si s’escau, pot declarar desert el premi, concedir un segon premi exaequo, o bé suspendre el concurs en cas de que les circumstàncies així ho requereixin.

4. Premis
El premi serà el consistent en el “Diploma a la millor ratafia local” i la reproducció dels capgrossos d’”En Botifarra i Na Dolça”, gentilesa de l’Ajuntament
La resta de finalistes rebran els premis consistents en un diploma acreditatiu i un número de participació al sorteig d’una capsa de Tosquigets gentilesa de Noguera Pastissers.
Els guanyadors del 5è Concurs de Ratafia Local es faran públics en el transcurs de la Jornada de la Ratafia que tindrà lloc el diumenge 17 de juny de 2018 a l'Agrobotiga del Mas Bes de Salitja.
El lliurament de premis es farà en el mateix emplaçament.

5. Contacte
El mail de contacte és: indeps@@salitja.cat
web: amicsratafia.blogspot.com

Organitza:
INDEPS

Col•labora:

AJUNTAMENT DE VILOBÍ SALITJA SANT DALMAI
NOGUERA PASTISSERS
ANISAT DELS RAIERS
GRANJA MAS BES

Confraria Gastronòmica dels Naps Ratafins

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada