dissabte, 19 de maig del 2018

Arrels del Vi St. Martí d'Empúries, 19 i 20 de maig del 2018

Arrels del Vi Barcelona, 9 de juny

Arrels del Vi és la fira professional de vins de la DO Empordà oberta a tothom. Una oportunitat única per tastar més de 100 referències dels excel·lents vins empordanesos en un entorn excepcional, conèixer de primera mà als propietaris i enòlegs dels millors cellers de l'Empordà i comprar a preu de celler veritables joies vinícoles de la DO Empordà.

Arrels del Vi celebra enguany la seva onzena edició a Sant Martí d'Empúries, el 19 i 20 de maig, al Parc Creuet, sota els pins i vora el mar.

Han confirmat la seva participació 25 cellers de la DO Empordà:
*lavinyeta,
AV Bodeguers,
Bodegas Mas Vida,
Castell Peralada,
Celler Arché Pagès,
Celler Castelló – Murphy,
Celler Cooperatiu d’Espolla,
Celler Gerisena,
Celler Hugas de Batlle,
Celler Marià Pagès,
Celler Martí Fabra,
Celler Mas Pòlit,
Celler Pujol Cargol Masarac,
Cellers d’en Guilla,
Empordàlia,
Espelt Viticultors,
Gelamà, JOC,
Mas Llunes,
Mas Oller,
Pere Guardiola,
Roig Parals,
Terra Remota,
Vinyes dels Aspres i
Vinyes d’Olivardots.

Celler convidat del Rosselló:
Domaine Treloar.

I el dissabte 9 de juny a Barcelona, el Museu d'Història de Catalunya i el Pg. de Joan de Borbó seran els escenaris d'Arrels del Vi BCN, la Festa de la DO Empordà. Un format festiu i didàctic pensat per a tota la família i per als amants dels excel·lents vins empordanesos, que inclou un munt d'activitats per tastar, gaudir, aprendre i viure el món vitivinícola empordanès. Han confirmat la seva participació 21 cellers de la DO Empordà: *lavinyeta, AV Bodeguers, Bodegas Mas Vida, Castell Peralada, Celler Arché Pagès, Celler Castelló – Murphy, Celler Cooperatiu d’Espolla, Celler Gerisena, Celler Hugas de Batlle, Celler Marià Pagès, Celler Martí Fabra, Celler Pujol Cargol Masarac, Cellers d’en Guilla, Empordàlia, Espelt Viticultors, Gelamà, Mas Llunes, Mas Oller, Pere Guardiola, Vinyes dels Aspres i Vinyes d’Olivardots.

Us esperem amb molta il·lusió! Salut i vi, de la DO Empordà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada