Dia: Dissabte 17 de desembre
Hora: 10 del vespre
Lloc: Restaurant Aiguaviva
Entrant:
Embotits d'Aiguaviva
Amanida verda de formatge de cabra
Calamars a la romana
Croquetes
Cargols a la llauna a les tres maneres
Espàrrecs de marge amb romesco
Pa amb tomata
Segon:
A escollir
Postres:
A escollir
Cafè o copa
Aigua i vins de la casa
El Restaurant Aiguaviva és un establimet casolà situat al centre d'Aiguaviva, just al costat de la carretera de Santa Coloma que travessa aquest petit poble independent del Gironès. Cuina casolana de marcat. Esmorzars de forquilla. Caps de setmana i festius servei de carta. Sopars de grups previ encàrrec. Menjar per emportar per encàrrec.
Horari:
Dimarts a divendres de 7:00h a 17:00h
Dissabtes de 8:00h a 23:30h
Diumenges de 8:00h a 15:30h
El cuiner és en David i tan ell com el servei donen un tracte molt proper. Tot hi ser un àpat de colla, ens vam torbar una gran varietat de plats per escollir. Hi ha quantitat i són bons. Es nota que els agrada el que fan. Els entrants realment són casolans. Dels embotits destaca sobretot el fuet. De la resta d'entrants, els calamars a la romana són com Déu mana i els cargols a la llauna senzillament deliciosos. De segons pots esollir entre un munt de plats. De peix volem destacar el turbot a la donostiarra i de carn, els entrecots. El de vedella té un gruix considerable i el de cavall és espectacular. El més fluixet va ser el vi.
Totalment recomanable.
En David Saura, el xef del restaurant Aiguaviva ens va atendre molt bé
Tast de vins previ amb la boca sense infuències d'aliment
Valoració dels vins
En Carles molt atent a una aplicació de vins a l'Iphone d'en Rafa
Els embotits d'Aiguaviva
El turbot a la Donostiarra
L'entrecot al punt
dissabte, 17 de desembre del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada