JORNADA DE LA CARN DE PEROL
Dia: 3 de febrer
Lloc: Cau del Nap
DEGUSTACIONS
Carn de Perol d'Aiguaviva
Pa d'Estanyol
Iogurt de ratafia d'El Provençal de Riudellots
Flam de mató d'El Provençal de Riudellots
Coca de ratafia en honor d'en Borra
Ratafia Bonet
Carn de perol d'Aiguaviva
Flam de mató de la granja El Provençal de Riudellots
Iogurt de ratafia de la granja El Provençal de Riudellots
Coca de ratafia de Santa Coloma
Ratafia Bonet
diumenge, 9 de març del 2014
42es Jornades Gastronòmiques FEBRER 2014
Etiquetes de comentaris:
carn de perol,
flam,
iogurt,
JORNADES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada