JORNADA DE LA BOTIFARRA DOLÇA I EL FARRO
Dia: 3 de març
Lloc: Cau del Nap
DEGUSTACIONS
Amanida de Vilobí
Farro amb alls tendres
Calçots
Deconstrucció de Botifarra Dolça amb pomes
Pastís de formatge
Castanyes de Santa Bàrbara
Ratafia Pau Claris
Ratafia de l'Avi Guillem (Guanyadora del 1r Concurs de Ratafia de Marca)
Farro amb alls tendres
Deconstrucció de Botifarra Dolça amb poma
Pastís de formatge
Ratafia Pau Claris
Ratafia de l'Avi Guillem, medalla d'or a la Fira de Salitja
diumenge, 9 de març del 2014
43es Jornades Gastronòmiques MARÇ 2014
Etiquetes de comentaris:
BOTIFARRA DOLÇA,
calçots,
farro,
JORNADES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada