diumenge, 2 d’octubre de 2016

JORNADA DE DINAMITZACIÓ DELS PORODUCTES LOCALS DE LA SELVA Salitja, 7 d'octurbre del 2016

Presentanció de la botifarra dolça en almívar a càrrec de IRTA i Gremi de Carnissers de les comarques gironines
Iniciatives i estratègies de dinamització dels productes locals a la Selva
Dia: Divendres 7 d'octubre de 2016
Lloc: Granja Mas Bes
Com arribar a la Granja Mas Bes: http://goo.gl/IysPFi

Programa:

9.00 h Recepció dels participants. Benvinguda de l'alcaldessa de Vilobí d'Onyar (Cristina Mundet)

9.30 h Presentació de la diagnosi sobre els productes agroalimentaris locals a la comarca de la Selva (Núria Serena i Judit Pardos, de Raiels)

10.15 h Pausa-cafè amb productes locals de la Selva

10:45 h Presentació d’exemples territorials sobre dinamització dels productes locals que es podrien aplicar a la Selva
-Cooperativisme: Cooperativa Plana de Vic (Josep Erra)
-Comercialització directa: Mengem Bages (Alba Rojas)
-Innovació en producte: Dulses - Botifarra dolça cuita (Brigitte Martinez, IRTA, i Àngel Segarra, Gremi de Carnissers de les comarques gironines)
-Marca territorial: Marca de Garantia Productes de l’Empordà (Francesc Galí, tècnic del Consell Comarcal del Baix Empordà)

12.00 h Debat sobre estratègies de dinamització de producte local a la Selva

13.00 h Visita tècnica a la Granja Mas Bes, l'agrobotiga i el museu: com estructurar una visita? (Maria Viñolas)

14.00 h Cloenda de la jornada

Feu la vostra inscripció AQUÍ

Presentació amb Àngel Segarra (Gremi de Carnissers), Moisès Jordi (Consell Comarcal), Alba Rojas (Mengem Bages), Francesc Galí (Marca Empordà), Josep Erra (Cooperativa Plana de Vic) i Brigitte Martínez (IRTA)

Taula rodona amb l'Àngel Segarra i la Brigitte Martínez mostrant el pot de dulses als assistents

Tast final amb dulses i ratafia de botifarra dolça

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada