dissabte, 16 de maig de 2020

BASES DE PARTICIPACIÓ PER AL 7è CONCURS DE RATAFIA LOCAL Jornades de la Ratafia • SALITJA, 7 de juny del 2020

Edició commemorativa dels 25 anys de la primera ratafia que la Colla d'Amics de la Ratafia de Salitja va presentar al Concurs de Ratafia de Santa Coloma de Farners

1. Participants
Podran participar-hi totes les ratafies casolanes elaborades durant l’any 2019. Cada concursant podrà presentar tantes classes de ratafia com vulgui. La quantitat mínima de ratafia serà de mitja ampolla. L’envàs ha de ser de vidre transparent i haurà de portar una etiqueta amb un nom que identifiqui la ratafia, però que no coincideixi amb el nom del participant ni s’hi pugui relacionar.


2. Presentació
Les ratafies s’hauran de presentar el dia 1 de juny a les 9h del vespre al local d’Els Delmes (Plaça Major, s/núm. 17184 Salitja), acompanyades d’un sobre que en el seu interior hi hauran de constar el nom i telèfon de contacte del participant.
Les ratafies presentades al concurs seran exposades i podran ser tastades pel públic assistent un cop acabat el concurs.


3. Jurat
Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà el jurat segons el seu lliure criteri, que es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que ho consideri oportú en bé del bon desenvolupament del concurs.
El veredicte del jurat serà inapel•lable i, si s’escau, pot declarar desert el premi, concedir un segon premi ex aequo, o bé suspendre el concurs en cas de que les circumstàncies així ho requereixin.


4. Premis
El premi serà el consistent en el “Diploma a la millor ratafia local” i un lot de productes de l’Ajuntament de Vilobí i una ampolla de ratafia Reserva o Prèmium.
La resta de finalistes rebran el premi consistent en un diploma acreditatiu, una samarreta vintage *indeps i participaran en el sorteig d’ampolles de les ratafies col•laboradores i productes locals de pastisseria Noguera.
Els guanyadors del 7è Concurs de Ratafia Local es faran públics en el transcurs de la Jornada de la Ratafia que tindrà lloc el diumenge 7 de juny de 2019 al Molí de les Fonts de Salitja. El lliurament de premis es farà en el mateix emplaçament.


5. Contacte
El mail de contacte és: indeps@salitja.cat web: amicsratafia.blogspot.com

Organitza: *indeps

Col•labora: Ajuntament de Vilobí d'Onyar, Salitja i Sant Dalmai

Noguera Pastissers

Anisat dels Raiers


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada