dilluns, 21 d’abril de 2014

44es Jornades Gastronòmiques ABRIL 2014

JORNADA DEL ROSTIT CATALÀ

Dia: 7 d'abril
Lloc: Cau del Nap

DEGUSTACIONS

Pollastre groc català
Botifarres d'Aiguaviva
Amanida de Vilobí
Vi negre d'El Regadiu
Grana de capellà
Ratafia L'Avi Guillem
Ratafia Bosch Reserva
Ratafia dels Raiers 21 Llunes Reserva

Rostit de pollastre Groc Català i botifarres picants d'Aiguaviva

Amanida de Vilobí de la riba esquerra de l'Onyar

Vi negre d'El Regadiu de Sant Dalmai

Ratafia L'Avi Guillem

Ratafia Bosch Reserva

Ratafia dels Raiers 21 Llunes Reserva 2013

Conrtraetiqueta de la Ratafia dels Raiers amb el número d'ampolla 112 de la Reserva 2013

Cap comentari:

Publica un comentari