diumenge, 10 de novembre de 2013

Com preparar un bon carajillo de RATAFIA AMB LLET, el Bailey's català

Vet ací una llista de les errades més freqüents dels carajillos més dolents que he tingut la desgràcia d'haver-me de fotre:

- Massa quantitat de licor, que domina sobre el gust del cafè.
- Licor massa fred.
- Licor tirat abans d'hora (ha de ser just abans de consumir, l'alcohol és volàtil, perd l'esperit, i refreda).
- Quantitat de sucre excessiva si el licor era dolç.
- Cafè que ja no era prou calent abans de tirar-hi el licor.

Carajillo és una paraula ben catalana, coi de mania de canviar-la per cigaló....

Germà Coenders

Escriptor gastronòmic

Punts de venda de Ratafia amb Llet, el baileys català
Cerca la teva comarca

Gironès

CARNISSERIA CONSOL
Mercat de Salt
Tel 972235716
17190 Salt

BAR RESTAURANT EL FORN CASAL INDEP
Plaça Sant Pere, 5
Tel 972981607
17007 Girona

SUPERMERCAT FORNELLS OLIVETS
Carretera de Santa Coloma, s/núm
Tel 972238017 17181 Aiguaviva

Pla de l'Estany


VINS BUSTINS
Ctra de Vilavenut, s/núm
Tel 972580280
17820 Banyoles

CAN COSTABELLA
Sant Andreu, 46
Tel 972570540
17846 Mata

Vallès Oriental i Barcelona


AGROBOTIGA LA CLOTXA
Barcelona, 17
Tel 938794936
08401 Granollers


Comandes: info@@baileys.cat (adreça protegida d'spam: corregiu el doble @ per obtenir l'adreça correcta) www.baileys.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada