divendres, 6 de desembre del 2013

5è CONCURS DE RATAFIA EMBRUIXADA DE CENTELLES

Deliberació del 5è concurs “Ratafia Embruixada de Centelles”

El tribunal es va reunir el 22 de desembre i van atorgar el Premi “Ratafia Embruixada de Centelles 2013” a la ratafia número 2, presentada per Gil Riera Fargas de Vic.

Per unanimitat, van decidir atorgar un accèssit a la ratafia número 9 presentada per Montserrat Rovira i a la ratafia número 8 presentada per Mª Dolors Argelagues Noguera de Centelles.

Els membres del tribunal són: Faustí Bosch, Carles Costa, Nyaco Boleda, Jaume Parés, Joan Parareda, Lluis Ball-llosera, actuant com a president Josep Paré, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Centelles, i com a secretària Virtuts Saez
Aprofito per comentar-vos que està en plena fase de recolllida d'ampolles participants al concurs de ratafia fins el 18 de desembre. Es pot portar a l'ajuntament en dies laborables de 8 a 15. Si no la poden portar entre setmana, que la deixin al punt d'informació de l'ajuntament de Centelles que està al mercat que es fa els diumenges. Centelles està sortint de l'eix a Vic-Calldetenes, buscar la C-17 (antiga N-152) com si anéssiu a Barcelona, a 15 km de Vic. S'ha de deixar l'ampolla i un sobre tancat. A dins el sobre ha d'haver les dades de contacte de la persona concursant, i especificació de si la ratafia està feta amb aiguardent o alcohol.

La deliberació del concurs es farà en el marc de la 6a Fira de la tòfona. Esteu tots convidats a assisitir a l'acte, que és obert, el diumenge 22 a les 10.30.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada