diumenge, 7 de setembre del 2014

33è CONCURS DE LA RATAFIA

El termini per presentar ratafies és el 31 d’octubre i està obert als elaboradors de ratafia casolana. Cada concursant pot presentar tantes varietats com vulgui, amb una quantitat mínima de cada una de ½ litre. S’han de presentar a les oficines de l’Ajuntament o a la Casa de la Paraula, en un envàs de vidre blanc transparent i amb tap de suro que es lliurarà a les oficines de l’Ajuntament.

Els premis del 33è Concurs de la Ratafia es lliuraran el divendres 7 de novembre al llarg d’un sopar que es farà a les 21 h a la vela de la ratafia situada a la plaça Farners. Hi haurà primer, segon i tercer classificat, així com un premi a la millor ratafia local. Precisament el guanyador de la millor ratafia local serà el custodi del llibre i el penó de la litúrgia de la ratafia. Les 70 ratafies següents als premis rebran un detall i tots els participants restants rebran un obsequi commemoratiu de la Festa de la Ratafia.

En l’edició 2013 es van presentar 196 ratafies casolanes. La Festa – Concurs de la Ratafia està organitzada per l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i la Confraria de la Ratafia.

Bases del 33è Concurs de la Ratafia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada