#RatafiaOldSchool
A partir de dilluns, tenyirem el Terra d'Escudella de color de garrofa madura: celebrarem la Setmana de la Ratafia. El mateix dilluns 1 de desembre (19h) començarem amb una xerrada a càrrec de l'Àngel Portet, elaborador de la Ratafia dels Raiers, de la Pobla de Segur (Pallars Jussà). Ell ens il·lustrarà sobre l'origen de la ratafia, la seva elaboració, usos i maridatges, com ha evolucionat la beguda aquests darrers anys...
El dijous 4 a la mateixa hora, els creadors de Terrània vindran a presentar la seva nova ratafia i a continuació realitzarem un taller de còctels amb aquest licor gestat amb la intenció de fer un pas més en el món de les ratafies comercials.
A més a més, durant tota la setmana, tant als migdies com als vespres, s'oferiran a diari plats elaborats amb la nostrada beguda (galta amb castanyes i ratafia; crema de carbassa, moniato amb aroma de ratafia; conill amb ratafia i xocolata; xurrasco amb allioli de ratafia; amanida amb vinagreta de fruita seca i ratafia; amanida de tardor amb reducció de Russet...). També podreu gaudir d'una oferta única: un tast a cegues de cinc ratafies diferents a bon preu.
I el divendres, sorpresa.
Us esperem amb els braços oberts i la boca impregnada de la dolçor única de la ratafia!
TERRA D'ESCUDELLA
Carrer Premià 20
Sants, Catalunya, PPCC
Tel. 934221613
diumenge, 30 de novembre del 2014
SETMANA DE LA RATAFIA A SANTS De l'1 al 5 de desembre del 2014
Etiquetes de comentaris:
ratafia,
restaurants
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada