Jornada de la carn de perol i els productes de Granja El Provençal
Capsa de productes gentilesa de Granja El Provençal de Riudellots de la Selva
Carn de perol de Can Nyapa d'Aiguaviva
Formatge de ratafia Volcànica de Granja El Provençal
Croquetes de botifarra dolça i formatge de ratafia Volcànica
Pastís de formatge amb poma de Granja El Provençal
Pastís de formatge amb xocolata de Granja El Provençal
Iogurt de ratafia de Granja El Provençal
Coca de botifarra dolça de Banyoles
Ratafia Xarop de Salitja
diumenge, 8 de febrer del 2015
52es JORNADES GASTRONÒMIQUES - FEBRER 2015
Etiquetes de comentaris:
carn de perol,
formatge,
iogurt,
JORNADES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada