dissabte, 25 d’abril del 2015

Vilobí d'Onyar promociona la seva gastronomia a la Fira B-TRAVEL de Barcelona


Els visitants van poder degustar tosquijets, crics, ratafia o botifarra dolça, entre d'altres. Alhora, també es van repartir tríptics i informació de la restauració municipal, rutes a peu i de BTT i de diverses activitats turístiques del municipi.

El diumenge 19 d'abril l'Ajuntament de Vilobí d'Onyar, juntament amb el Consell Comarcal de la Selva, va ser present amb un estand a la Fira B-Travel a l'apartat B-delicious, on es donaven a conèixer tastets de productes locals. Els visitants van poder degustar tosquijets, crics, ratafia o botifarra dolça, entre d'altres. Alhora, també es van repartir tríptics i informació de la restauració municipal, rutes a peu i de BTT i de diverses activitats turístiques del municipi.

Al llarg del diumenge va haver-hi una gran participació i afluència de persones interessades tant en la gastronomia local com també en general en el municipi. Entre les visites destacades amb què es va comptar, hi va haver la de la cuinera amb tres estrelles Michelin, Carme Ruscalleda, que al passar per l'estand va recordar la seva visita al municipi durant la passada Fira de la Llet.

El encarregats de la promoció del municipi van ser Lluís Ball·llosera, Esther Busquets, Carles Comas i Maria Viñolas.

TRIBUNA SELVATANA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada