dissabte, 14 de gener del 2017

Formació en guiatge experiencial per l'elaboració i degustació de ratafies i altres licors

Aquesta és una formació que té com a objectiu principal capacitar professionals del sector del licor, el món del turisme i l'educació ambiental per conduir activitats relacionades amb aquest àmbit i dotar-los d'eines per millorar l'exposició de conceptes, els coneixements, la conducció de grups, l'expressió oral, la creació de materials de suport i l'intercanvi d'idees, entre d'altres.
Els destinataris d’aquest curs seran professionals que ja estigui duent a terme visites guiades o que tinguin previst fer-ne en aquest àmbit. També ho poden ser professionals del món de l'alimentació, dels licors i de les begudes alcohòliques i agricultors dedicats a la viticultura amb interès per obrir la seva producció a la visita turística o d’escolars.

INFORMACIÓ SOBRE EL CURS
Dies: 18 de febrer, 4 i 18 de març, 1 i 22 d’abril, 6 i 20 de maig, i 3 de juny
Lloc: Can Moragues, Riudarenes
Places: 25 places per rigorós ordre d’inscripció i pagament de matrícula
Professorat: Àstrid Van Ginkel, Evarist March, Joan Carbó, Carme Bosch, Anna Vicens, Carles Aymerich, Rosa Duran, Alexandra Masó, Anna Selva, Marta Guillaumes, Xavi Amat, Joan Casalprim i Jordi Casassayas

CONSULTEU INSCRIPCIONS I PROGRAMA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada