diumenge, 30 de setembre del 2018

9è CONCURS DE RATAFIA I COQUES DE RATAFIA

Caldes de Malavella, 7 d'octubre del 2018

Bases del concurs de ratafia artesanal i coca de ratafia:


Poden participar els elaboradors/es de ratafia artesana que ho desitgin.
Cada participant podrà presentar un màxim de dues classes de ratafia.
La quantitat mínima és de 25cl. La coca de ratafia s’ha de presentar sencera.
La ratafia ha de ser presentada en un envàs de vidre transparent i s’haurà d’acompanyar amb un sobre que contingui el nom, adreça i telèfon del participant.
Les ratafies es podran presentar fins el divendres 5 d’octubre a l’Oficina de Turisme o a l’Espai Jove Ca la Romana, i durant la Fira de l’Aigua de 12h a 14h a l’estand del concurs que estarà situat a la Plaça dels Donants. No s’acceptaran ratafies ni coques presentades més tard de les 14h del dia 7 d’octubre 2018.
El lliurament de premis es farà el dia 7 d’octubre a partir de les 18’15h a l’Escenari situat a la Plaça dels Donants
En l’activitat Tast – taller de Ratafia del 7 d’octubre a les 16’30h es tastaran, entre altres, les ratafies i les coques presentades al concurs. Per tant, els participants no es podran endur els envasos ni les coques fins que finalitzi aquesta activitat. Informació i inscripcions al Tast – taller de Ratafia a través del web espaijove.caldesdemalavella.cat (places limitades).
Hi haurà tres premis pels primers classificats d’elaboradors de Ratafia i un premi per la millor coca de ratafia.

En aquesta edició el PGA Catalunya Resort seran els patrocinadors del primer premi per la Ratafia i el premi a la millor coca de ratafia!!

TAST – TALLER DE RATAFIA

Com a novetat d’aquest any, la Confraria de la Ratafia de Santa Coloma de Farners ens dinamitzaran un tast-taller de ratafies. L’activitat constarà del tast i explicació de diferents ratafies de Catalunya, tipus, origen, com s’elaboren, recursos per al tast segons herbes aromàtiques, etc.

Serà el mateix diumenge 7 d’octubre a les 16’30h a la Plaça dels Donants de Caldes de Malavella.

L’activitat és gratuïta i s’hi pot participar a partir dels 18 anys complerts.
Cal preinscripció prèvia a través d’aquest formulari (places limitades). Es confirmarà la plaça el 5 d’octubre del 2018 segons ordre d’inscripció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada