dissabte, 20 d’octubre del 2018

El «youtuber» Miquel Montoro serà el convidat de la Fira de la Llet de Vilobí

El certamen, que se celebrarà el cap de setmana, comptarà amb una trentena d'activitats de tota mena

La 7a edició de la Fira de la Llet de Vilobí d'Onyar, Salitja i Sant Dalmai que se celebrarà aquest cap de setmana, comptarà enguany i com a convidat especial amb el youtuber mallorquí Miquel Montoro, que s'encarregarà de dinamitzar algunes de les activitats.

El certamen arrencarà avui amb una jornada tècnica agroramadera que es realitzarà al llarg de tot el matí al teatre de can Sagrera i que inclourà una sèrie de conferències tècniques sobre el món ramader.

La inauguració oficial de la fira, però, no serà fins dissabte a les dotze del migdia al Bestiòrum, on també es presentarà el nou capgròs de la colla gegantera. Durant aquesta jornada, els visitants podran gaudir d'una caminada popular per les granges del municipi, un concurs de paletes, un concurs de munyir a mà, una exhibició de motos Enduro Extrem, maridatges de vins i formatges o la representació de l'obra de teatre Brindis, a càrrec de La Gàrgola.

Les activitats seguiran diumenge amb una ruta de tractors d'època i un ofici solemne en honor a sant Galderic. Més tard, es farà la tradicional benedicció i desfilada de la maquinària agrícola. També hi haurà un concurs de flams, una exhibició derbi de cavalls enganxats, un espectacle infantil i un concert a càrrec de Jove Orquestra de la Selva.

El youtuber convidat és un nen de 12 anys s'ha convertit en viral explicant parlant del camp



DIARI DE GIRONA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada