dilluns, 28 d’octubre del 2013

Sortegem tres ampolles de Ratafia amb Llet, el «Baileys nostrat»

Els guanyadors hauran de recollir el premi a la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

Sortegem tres ampolles de 35cl de Ratafia amb Llet i tres miniatures de col·leccionista de Ratafia Volcànica.

La Ratafia amb Llet va ser la sensació de la Fira de la Llet de Vilobí d'Onyar (la Selva). El que ja s'ha començat a conèixer com a "Baileys català" va causar furor entre els assistents, fins al punt que els promotors, el col·lectiu Els Indeps de Salitja, han decidit muntar paradeta també a la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners per continuar-la donant a conèixer, i regalen tres ampolles a tres lectors de NacióLaFlama.cat que desitgin tastar-la. A més, també els regalaran sengles miniatures de col·leccionista de Ratafia Volcànica, de 29º.

Tothom qui desitgi aconseguir un d'aquests lots ratafiaires ha d'omplir el següent formulari i, en cas de resultar guanyador, passar a recollir el premi a l'estand que Els Indeps tindran a Santa Coloma de Farners del 7 al 10 de novembre:

Nom i cognoms:
Correu electrònic:
Mòbil de contacte (opcional):


Normes del concurs

- Per participar al sorteig d'una de les tres ampolles de Ratafia amb Llet de 35cl i una miniatura de col·leccionista de Ratafia Volcànica cal inscriure el nom, cognoms, correu electrònic i telèfon al formulari superior.

- Cada participant optarà només a una ampolla.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimecres 6 de novembre a les dotze del migdia. Seguidament es farà el sorteig.

- Un cop fet el sorteig, NacióLaFlama.cat contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà un DNI de contacte. Si no es respon al contacte, es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb d'altres participants.

- Els guanyadors hauran de recollir la seva ampolla a l'estand que Els Indeps habilitaran a la carpa de la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners.

- Els guanyadors es faran públics el dijous 7 de novembre.

- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí setmanal de NacióLaFlama.cat , que recull l'actualitat de la cultura popular del país. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu laflama@naciodigital.cat

NACIÓ LA FLAMA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada