diumenge, 8 de març del 2015

Els Trabucaires de Cardedeu venen ratafia per pagar la multa del govern espanyol


La venda de diversos productes serviran per pagar la multa que la colla té pendent pel famós "fals afusellament" a un regidor del PP

La ratafia, ideal també per combatre el fred i les baixes temperatures. Foto: Trabucaires Cardedeu

Samarretes, CD's... i ratafia de la bona. Després de la polèmica pel fals "afusellament" que va denunciar un regidor del PP durant la darrera festa major, la colla dels Trabucaires de Cardedeu va patir un "setge" mediàtic per part dels mitjans "més afins a la dreta espanyolíssima" que volen fer creure "l’existència d’un clima de tensió extrema a Catalunya en mans de radicals separatistes", tal com declaren.

El detonant del "linxament" va ser la famosa portada de diumenge 24 d’agost la "La Razón", amb el titular: "Los soberanistas ejecutan al PP". Encara després, els Trabucaires van ser multats per la Delegació del Govern a pagar una multa de 25.000 euros. I és per això que per Nadal van engegar una campanya de venda de productes propis amb la finalitat de poder pagar la multa.

Ratafia "per evitar que el govern se surti amb la seva"

El producte estrella, sense cap mena de dubte, és la "ratafia trabucaire", que té algunes indicacions que la fan ideal pels temps que corren, tal com afirma al colla. En temps de baixes temperatures i neu (observar la foto) és ideal "per fer passar el fred", però també "per celebrar quelcom", "per gaudir amb amics" i per fer "que l'estat espanyol no es surti amb la seva".

El preu de la beguda nacional dels països catalans amb denominació 100% trabucaire (una ratafia de nous macerades amb herbes remeieres del Pirineu amb un 50% de sucre de canya), és de 9,95 €, IVA inclòs i es pot comprar al web dels Trabucaires. El CD (i properament la ratafia) es pot comprar als supermercats Bonpreu-Esclat i a diverses botigues de Cardedeu (Taramabana, el 116, Espai 31, El Compàs i Bada Llibres).

La ratafia dels Trabucaires de Cardedeu, i el CD 'Tots som trabucaires' Foto: Trabucaires

NACIÓ LA FLAMA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada