Lluís Carreras amb l'alcaldessa Cristina Mundet i Pitu Borrell, regidor de fires i festes
“En el cas del local, mirem més la qüestió aromàtica”, indica el president del jurat. “Hi ha aspectes i detalls més marcats que d'altres i això en fa més complicada la valoració, alhora que més bonica, tot s'ha de dir” assegura Lluís Ball-llosera (Naturalistes de Girona), qui considera que les casolanes “tenen més intríngulis”. “Potser no compten amb tanta qualitat però el procés de valoració es fa molt més atractiu”, remarca el president del jurat.
La ratafia Maria té el nom en honor de la ratafiaire Maria, la persona que va ensenyar al guanyador del 3r Concurs de ratafia local els secrets de fer una bona ratafia. En Lluís Carreras fa la ratafia amb les herbes més autòctones possibles i té una llista d'herbes i espècies "prohibides" que mai hi posaria.
Recepta de la ratafia Pessigolla de Mas Salip de Llambilles, finalista del 3r Concurs de ratafia local. És elaborada per una colla on s'apleguen els coneixements i manera de fer de cadascú.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada