Especial Escarxofada
Dia: 2 de Maig de 2011
Hora: 9 del vespre
Lloc: Cau del Nap
Degustacions:
Escarxofes de Vilablareix amb pernil ibèric a la brasa
Escarxofes de Vilablareix en truita d'ous de gallines empordaneses aperdiuades
Pollastre groc català (alimentat amb blat de moro) de Riudellots amb herbes aromàtiques al forn
Flam gegant de Vilobí d'ous de gallines de raça empordanesa aperdiuada
Vi negre experimental del Penedès CAB OCT-01 MARÇ-02 BÓTA NOVA gentilesa de ca la Pona de l'Arboçar de Baix
Cava Castell del Remei Brut Natura
Ratafia Russet Garrafa
Escarxofes de Vilablareix amb pernil ibèric
Pollastre Groc Català de Riudellots de la Selva amb salsa d'herbes fet al forn
Vi negre experimental del Penedès CAB OCT-01 MARÇ-02 BÓTA NOVA de ca la Pona de l'Arboçar de Baix
Flam de 8 ous de Vilobí de gallines empordaneses aperdiuades
Cava Castell del Remei Brut Natura Celebració
Ratafia Russet Garrafa
Els Cofrares cuiners fent la valoració del tast
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada