diumenge, 1 de maig del 2011

FESTA DEL CARGOL DE FONTCOBERTA Diumenge 1 de maig durant tot el matí

Lloc: Pavelló de Melianta

PROGRAMA D'ACTES I RESTAURANTS COL·LABORADORS
Sense fer-ne publicitat, només amb el boca orella, Fontcoberta n'ha tingut prou per a consolidar la Festa del Cargol, que aquest diumenge ha arribat a la seva 12ena edició. L'organització va a càrrec de la comissió de festes, mentre que l'ajuntament hi col·labora aportant-hi els mitjans necessaris per a garantir-ne l'èxit. Una d'aquestes aportacions és el pavelló, ja que la Festa del Cargol es celebra durant la sempre imprevisible primavera. L'equipament ha portat també a una evolució de la cita.

Enguany, es calcula que s'hi han acostat més de 1500 persones i vingudes no només del Pla de l'Estany, sinó també de França, Manresa, o Barcelona. La festa va prenent volada.

La festa començava a 2/4 de 10 del matí d'aquest primer de maig, amb l'intercanvi de plaques de cava. A les 10, trobada de puntaires de Banyoles i Fontcoberta, i 1ª Trobada de Patchwork... I és clar, els cargols, que protagonitzaven curses de velocitat i mida... però també els plats que tastaven les Cuineres de Sils i l'àvia Remei del concurs de cuinats de cargols casolans. També tastets elaborats per restaurants de la comarca... I també cargols per encetar el dinar popular.
En definitiva, una festa ja arrelada a Fontcoberta i al Pla de l'Estany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada