Sardines de Palamós acabades de pescar pel cofrare Major
Allioli de Bordils
Allijulivert de Banyoles
Amanida fresca dels horts de Banyoles
Vi Raimat Clos Abadia 2007
Vi de Vilobí artesà de les vinyes de Can Llobet
Xíndria i Meló de Girona
Ratafia Russet Garrafa
Sardines acabades de pescar a Palamós
Les sardines a punt a la graella
La Sardinada ja comença
Els cofrares cuiners donant el toc final
Vi rosat de Vilobí elaborat a la masia de Can LLobet
Vi negre Raimat Clos Abadia 2007
La picada d'all i julivert
Allioli de Bordils. Boníssim!
Amanida dels horts de Banyoles
El cofrare Major donant la benvinguda a les Jornades amb l'uniforme oficial
La concentració necessària per fer un bon tast
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada