diumenge, 12 de juny de 2011

SARDINADA 2011 SARDINADA 2011 SARDINADA 2011 SARDINADA 2011 10es Jornades Gastronòmiques - Juny 2011

Sardines de Palamós acabades de pescar pel cofrare Major
Allioli de Bordils
Allijulivert de Banyoles
Amanida fresca dels horts de Banyoles
Vi Raimat Clos Abadia 2007
Vi de Vilobí artesà de les vinyes de Can Llobet
Xíndria i Meló de Girona
Ratafia Russet Garrafa
Sardines acabades de pescar a Palamós

Les sardines a punt a la graella

La Sardinada ja comença

Els cofrares cuiners donant el toc final

Vi rosat de Vilobí elaborat a la masia de Can LLobet

Vi negre Raimat Clos Abadia 2007

La picada d'all i julivert

Allioli de Bordils. Boníssim!

Amanida dels horts de Banyoles

El cofrare Major donant la benvinguda a les Jornades amb l'uniforme oficial

La concentració necessària per fer un bon tast


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada