La Ratafia de l'Ermità reviu de la mà de Licors Portet i Calendari de l'Ermità amb la recepta original de finals del segle XVIII
Recuperada dels arxius caputxins per fra Valentí Serra de Manresa, frare especialista en plantes medicinals i herbes remeieres. La recepta està elaborada amb aiguardent de vi, nous tendres i 17 botànics afinats a 26º.
La presentació s'ha fet aquest 8 d'octubre a Barcelona en el marc de la fira ÀPAT (Associació de Productors Artesans del Territori)per Àngel Portet i Edicions Morera. Ambdues empreses centenàries, el Calendari de l'Ermità porta 140 anys publicant-se sense interrupció i Licors Portet en porta més de 125 fent licors, és l'elaborador de la multipremiada Ratafia dels Raiers.
dissabte, 22 d’octubre del 2016
Licors Portet persenta la Ratafia de l'Ermità, la més antiga de Catalunya
Etiquetes de comentaris:
ratafia
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada